Author Topic: Wrapper Plugin  (Read 72257 times)

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6682
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: Wrapper Plugin
« Reply #45 on: December 05, 2015, 17:20:18 pm »
Hello,

Ok for the translation  ;)

Modified on the plugin website, and FR doc reworked with new image.

++
David
« Last Edit: December 05, 2015, 17:45:21 pm by dh42 »

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4854
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #46 on: December 05, 2015, 17:45:36 pm »
David, thank you.

Source attached
« Last Edit: December 06, 2015, 12:15:14 pm by EddyCurrent »
Made in England

Offline newlinuxuser

  • Droid
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #47 on: December 05, 2015, 20:53:19 pm »
Hello Eddy, the extension now it's O.K., there is still the backslash problem, I think it's noticeable only in a linux pc, windows uses the backslash instead of the normal slash  ;D

Thank you,

Andrea

Offline dave benson

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 1536
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #48 on: December 06, 2015, 11:47:16 am »
That  second window is quite handy Eddy thanks.
Dave

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4854
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #49 on: December 06, 2015, 12:18:43 pm »
Andrea,

See if this one works okay, I used the Path.Combine method, it said this should work for Windows or Linux.

Dave,

Yes, it was a good idea you had there  ;D
« Last Edit: December 06, 2015, 12:39:41 pm by EddyCurrent »
Made in England

Offline newlinuxuser

  • Droid
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #50 on: December 06, 2015, 12:41:16 pm »
Thank you Eddy, now it's O.K.   :D
 
Andrea

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6682
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: Wrapper Plugin
« Reply #51 on: January 02, 2016, 21:23:55 pm »
Hello,

It is possible to add a choice to select the target axis (A or B) as on CNCWrapper ? .. on some controllers there is no way to change the rotational axis orientation (X to A, X to B, Y to A, Y to B)

http://www.cambam.co.uk/forum/index.php?topic=5342.msg42196#msg42196

++
David

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4854
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #52 on: January 03, 2016, 13:39:34 pm »
I changed the look of Wrapper so it was similar to CNC Wrapper, almost none of the logic code wrtitten by Geoffrey was modified. I did think about adding those options and can take a look at that if it's required.
« Last Edit: January 03, 2016, 13:41:31 pm by EddyCurrent »
Made in England

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4854
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #53 on: January 04, 2016, 10:55:05 am »
David,

Try the attached version, I added a new set of Radio Buttons for A & B , it was easier that way.
« Last Edit: January 04, 2016, 11:00:52 am by EddyCurrent »
Made in England

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6682
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: Wrapper Plugin
« Reply #54 on: January 04, 2016, 19:37:01 pm »
Hello,

Ok seems to works well ;)

plugin page updated

++
David

Offline awemawson

  • Ewok
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #55 on: February 15, 2016, 11:22:05 am »
Hi David et al,

I'm experimenting with Wrapper, but have come up against a brick wall using it. It's outputting angles to 5 places of decimal and my Heidenhain TNC355 (like a TNC155 program wise) objects to more than 3 decimal places and declines to load  the G code.

I can't find anything in the plugin or documentation to pre-set output format - is there anything ?
Andrew Mawson
East Sussex

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4854
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #56 on: February 15, 2016, 12:57:02 pm »
I can take a look at fixing that but it will be later today.
Made in England

Offline awemawson

  • Ewok
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #57 on: February 15, 2016, 15:24:12 pm »
I can take a look at fixing that but it will be later today.

Wow that would be great - thanks
Andrew Mawson
East Sussex

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4854
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #58 on: February 15, 2016, 17:23:08 pm »
Is it just the angles that need adjusted ?
Made in England

Offline awemawson

  • Ewok
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Wrapper Plugin
« Reply #59 on: February 15, 2016, 17:37:20 pm »
Yes - in metric mode the TNC controllers will only allow 3 digits max after the decimal point in all the axis .

Thanks for looking so swiftly

(this vintage also don't allow comment - a suppression button would be useful :)  )
Andrew Mawson
East Sussex