Author Topic: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' and 'trim' features)  (Read 14826 times)

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6211
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #30 on: December 27, 2016, 21:24:43 pm »
Hello,

Quote
Anyone else has such a trouble ?

No problem for me (XP pro SP3)

thanks for the release ;)

++
David

Offline michel

  • Wookie
  • ****
  • Posts: 261
    • View Profile
    • het-trappenatelier
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #31 on: December 27, 2016, 21:28:21 pm »
Hi

I have the same version as you

i removed the dll file from the folder and put back the old one from the 0.9.8 version and it is still gone ??

strange . Here is a screenprint from the 2 version. There you can see the logo is gone for the extender in v1.0

michel


Offline michel

  • Wookie
  • ****
  • Posts: 261
    • View Profile
    • het-trappenatelier
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #32 on: December 27, 2016, 21:30:32 pm »
the extender was in v1.0 visible but it crashed. I then took the recompoled version and since then it is gone

even the previous one does not longer show

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6211
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #33 on: December 27, 2016, 21:56:54 pm »
Quote
I have the same version as you

You talk about Windows ?

also .net framework 4.0 must be installed on XP for CB V1.0 and plugin that are compiled for net 4.0

++
David

Offline michel

  • Wookie
  • ****
  • Posts: 261
    • View Profile
    • het-trappenatelier
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #34 on: December 27, 2016, 22:04:12 pm »
Hi ,

yes windows 7. I assume netframework 4 should be ok . How can I check this?

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6211
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #35 on: December 27, 2016, 22:09:53 pm »
Ah Win 7 ! ... I think it is always installed on win 7 (but I use win XP so I need to install it separately)

oops ; I do not see ; it is written in your message  ;D

Quote
CamBam.CAD : 1.0.6202.22168
CamBam : 1.0.6202.22169
Build Date : 24.12.2016 12:18:56
Framework Version : 4.0.30319.42000

++
David

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6211
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #36 on: December 27, 2016, 22:20:19 pm »
re

Just tested on Win7 Home Premium 64 bits and no problem ..

++
David

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4565
    • View Profile
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #37 on: December 28, 2016, 08:13:36 am »
Also works for me on Windows 7 64bit
Made in England

Offline michel

  • Wookie
  • ****
  • Posts: 261
    • View Profile
    • het-trappenatelier
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #38 on: December 28, 2016, 09:58:04 am »
Hi ,

I found the issue

strange enough i Allways have to unblock the files like Eddy told me before

2. right click the dll file and select Properites
3. on the General tab, you will see at the bottom a button called 'Unblock', click that then 'Apply', then 'OK'

it is working now. Why this is hapenning I don't know



Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4565
    • View Profile
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' feature)
« Reply #39 on: December 28, 2016, 10:36:41 am »
Do a search for, "Attachment Manager in Microsoft Windows", it seems there are ways to configure it.
Made in England

Offline jk

  • Wookie
  • ****
  • Posts: 265
    • View Profile
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' and 'trim' features)
« Reply #40 on: April 10, 2017, 19:44:35 pm »
Updated first post with the v2.0.0

---
* added trim functionality. Shift+click to perform trim instead of extend.

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4565
    • View Profile
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' and 'trim' features)
« Reply #41 on: May 26, 2020, 10:43:48 am »
David,

Could you please rename the "Extender" plugin on this page; http://www.atelier-des-fougeres.fr/Cambam/Aide/Plugins/Extender.html

In the index list to the left where it says "Extender" could that be changed to "Trim and Extend"

The reason is I forgot it also did a trim function and it was something I was looking for.

Thank you.
Made in England

Offline dh42

  • Administrator
  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 6211
    • View Profile
    • Cambam V1.0 French Doc
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' and 'trim' features)
« Reply #42 on: May 26, 2020, 15:00:34 pm »
Hello

Done ;)

++
David

Offline EddyCurrent

  • CNC Jedi
  • *****
  • Posts: 4565
    • View Profile
Re: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' and 'trim' features)
« Reply #43 on: May 26, 2020, 15:18:19 pm »
Thank you, now my search finds the word "Trim"



Made in England